Huisregels Mondzorg Scherpenzeel

Huisregels

Graag vragen wij onze (potentiële) patiënten om de huisregels door te lezen zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan over de werkwijze in onze praktijk. Indien u nog vragen heeft kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

 

  • Kom op tijd op uw afspraak;
    indien u verhinderd/vertraagd bent, kunt u telefonisch contact opnemen met de praktijk om te overleggen (033 277 18 61)
  • Bij het niet nakomen van uw afspraak of niet tijdig wijzigen van uw afspraak (binnen 24 uur afzeggen voorafgaand aan de afspraak) worden kosten in rekening gebracht voor de gereserveerde tijd. Bij het meermaals niet nakomen van uw afspraak wordt u uitgeschreven bij onze praktijk;
  • Indien uw mobiele nummer en e-mail adres bij ons bekend is, ontvangt u voor uw afspraak een herinnering;
  • Bij uw eerste bezoek is het belangrijk dat u een geldig legitimatiebewijs meeneemt;
  • In verband met het COVID-19 virus vragen wij u voorafgaand aan de behandeling een aantal gezondheidsvragen. Indien u of één van uw huisgenoten symptomen van Corona vertoont of u in thuisisolatie zit, verzoeken wij u niet naar de praktijk te komen. U kunt ons telefonisch bereiken om een andere afspraak in te plannen.
  • Discriminatie, wapenbezit, diefstal, vernieling, fysiek en verbaal geweld en (seksuele) intimidatie zijn in Nederland en daarmee in onze tandartspraktijk niet toegestaan. Het is tevens niet toegestaan om te roken in en rondom onze tandartspraktijk, of om onder invloed van alcohol of drugs naar onze praktijk te komen.