Inschrijven – Mondzorg Scherpenzeel – Scherpenzeel

Inschrijven

Indien u patiënt wilt worden bij onze praktijk, verzoeken wij u om uw naam, e-mailadres en telefoonnummer achter te laten via Contact. 

U kunt ook per mail of telefonisch contact opnemen met de praktijk voor uw nieuwe inschrijving. Onze balie-assistente zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een eerste bezoek in te plannen. Voorafgaand aan dit eerste bezoek ontvangen wij graag het dossier en eventuele röntgenfoto’s van uw oude tandarts. In verband met de wetgeving omtrent AVG dient u uw vorige tandarts zelf te verzoeken het dossier naar ons op te sturen. Het dossier kan gestuurd worden naar mondzorgscherpenzeel@gmail.com.

Indien er bijzonderheden of pijnklachten zijn waar wij tijdens uw eerste bezoek extra aandacht aan moeten besteden, horen wij dit graag bij het maken van de afspraak. Dan kunnen we extra tijd inplannen om hier goed naar te kijken of het eventueel direct te behandelen.

Bij uw eerste bezoek aan onze praktijk vragen wij u om een gezondheidsvragenlijst in te vullen. Indien u medicatie slikt, ontvangen wij graag een overzicht van deze medicatie. Dit kunt u opvragen bij uw apotheek of huisarts.

Leest u ook nog de huisregels en werkwijze door van onze praktijk? Zo komt u niet voor verassingen te staan!

HuisregelsWerkwijze

Indien gewenst en als de planning het toelaat, kan de intake ook gecombineerd worden met een gebitsreiniging bij onze preventie-assistentes of mondhygiëniste.